Luna noiembrie vine nu doar cu ceaiuri calde & șosete flaușate, ci și cu numeroase lansări de producții Netflix ce aduc în prim plan aventuri palpitante, ritmuri alerte și povești ce fac ocolul pământului.

Află ce noutăți poți să urmărești luna aceasta pe Netflix din 1 noiembrie 2021!

1 NOIEMBRIE 2021

The Claus Family – Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

2 NOIEMBRIE 2021

Camp Confidential: America’s Secret Nazis – În acest scurt documentar de animație, veterani din al Doilea Război Mondial vorbesc despre tabăra americană secretă unde soldați evrei au interogat prizonieri naziști.

Ridley Jones: Season 2 – Ridley își continuă aventurile alături de echipa sa curajoasă, își face noi prieteni, pleacă în misiuni și mai îndrăznețe și își caută Ochiul Busolă!

3 NOIEMBRIE 2021

Lords of Scam

The Harder They Fall – Proscrisul Nat Love vrea răzbunare și pornește călare împreună cu banda sa pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare.

4 NOIEMBRIE 2021

Catching Killers – Anchetatorii care au urmărit ucigași în serie infami dezvăluie detaliile tulburătoare și terifiante ale cazurilor pe care le-au instrumentat cu eforturi uriașe.

5 NOIEMBRIE 2021

A Cop Movie – Acest documentar la limita dintre realitate și ficțiune explorează corupția din poliția mexicană prin experiențele a doi polițiști.

Big Mouth: Season 5 – Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

Glória – Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

Love Hard – După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

Meenakshi Sundareshwar – O ocazie profesională unică forțează un cuplu să trăiască separat și să gestioneze greutățile, poticnirile și situațiile comice care se nasc din căsnicia lor la distanță.

The Club –  În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

The Unlikely Murderer – Mini seria ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

We Couldn’t Become Adults – O cerere de prietenie îl face pe un pierde-vară de patruzeci și ceva de ani să își amintească de fostele iubiri din anii ’90 și de visele și speranțele care s-au stins.

Yara – O procuroare hotărâtă devine obsedată de cazul unei fete de 13 ani dispărute și nu se dă în lături de la absolut nimic pentru a afla adevărul. Bazat pe un caz real.

Zero to Hero – Bazat pe povestea adevărată a paralimpicului premiat So Wa-wai, care a reușit să-și depășească problemele personale și fizice cu ajutorul mamei lui.

Arcane – Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime în timp ce noile invenții alimentează o posibilă revoluție. În Piltover, Hextech democratizează magia, în Zaun, un medicament transformă oamenii în monștri. Arcane îi aduce la viață pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends.

Red Notice – Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot).

Aventura amețitoare care urmează îi poartă pe cei trei în jurul lumii, pe ringul de dans, într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai grav pentru fiecare dintre ei, îi ține mereu unul în compania celuilalt. Din distribuția de excepție mai fac parte Ritu Arya și Chris Diamantopolous. Bazat pe scenariul lui Rawson Marshall Thurber (Agenți aproape secreți, Infernul din zgârie-nori) care semnează și regia și produs de Hiram Garcia, Dwayne Johnson și Dany Garcia din partea Seven Bucks Productions, compania Flynn Picture Co., care îi aparține lui Beau Flynn și Bad Version, Inc., compania lui Thurber, Red Notice este un joc sofisticat de-a șoarecele și pisica (intervine și o a doua pisică), ce ne poartă într-o călătorie prin întreaga lume.

6 NOIEMBRIE 2021

Father Christmas Is Back – Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

9 NOIEMBRIE 2021

A StoryBots Space Adventure

Swap Shop – Ponturile din emisiunea radiofonică „Swap Shop: Schimburi profitabile” atrag colecționarii de mașini, benzi desenate, statui ciudate de clovni sau alte obiecte.

Your Life Is a Joke – Comedianul Oliver Polak face cunoștință cu celebritățile în locurile lor preferate, înainte de a le persifla în numere de stand-up pline de bune intenții.

10 NOIEMBRIE 2021

Animal – Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice emoționante, dar și cumplite.

Gentefied: Season 2 – Familia Morales face totul ca să împiedice deportarea bătrânului. Ana, Chris și Erik înfruntă noi provocări în viețile lor romantice și profesionale.

Passing – În New Yorkul anilor ’20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie care se dă drept albă.

11 NOIEMBRIE 2021

7 Prisoners – Un adolescent încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie și e nevoit să aleagă între viața dusă conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

Love Never Lies – Șase cupluri se supun unui detector de minciuni cu scanare oculară în acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul și încrederea aduc un premiu atractiv în bani.

15 NOIEMBRIE 2021

Lies and Deceit – O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

16 NOIEMBRIE 2021

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest – Însoțește-i pe Johnny și Dukey într-o aventură interactivă legendară: găsirea fripturii perfecte… care i-ar putea salva de cina mizerabilă pregătită de tatăl lor.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing – Învață împreună cu Beep, Boop, Bing, Bang și Bo, care parcurg alfabetul muzical, de la antrenantul A, la mărinimosul M și tocmai până la Z!

17 NOIEMBRIE 2021

Christmas Flow – O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

Prayers for the Stolen – Într-o regiune de munte plină de maci din Mexic, trei fete își găsesc alinarea în prietenia dintre ele pentru a face față tragediilor cauzate de un cartel de droguri.

Riverdale: Season 6 –  ceastă dramă întunecată cu adolescenți revine cu al șaselea sezon.

Tear Along the Dotted Line – În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

Tiger King 2 – Nu crezi că ar putea exista mai multe răsturnări de situație în această poveste? Tiger King se întoarce cu un al doilea sezon care sapă mai departe misterele, nebunia și haosul care au captivat publicul din întreaga lume.

The Queen of Flow: Season 2 – La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

18 NOIEMBRIE 2021

Carlos Ballarta: False Prophet – Un spectacol de stand-up de la Carlos Ballarta, în limba spaniolă, urmează să fie lansat în 2021.

Dogs in Space – În viitorul apropiat, savanții de pe Pământ trimit o armată de câini modificați genetic să exploreze galaxia în căutarea unei noi planete care să le devină casă.

Lead Me Home – În lupta pentru supraviețuire, persoanele fără adăpost din California au de suferit, pe măsură ce prețurile caselor cresc și lasă și mai mulți oameni pe stradă.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

19 NOIEMBRIE 2021

Blown Away: Christmas – Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

Cowboy Bebop – Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

Dhamaka – Un fost prezentator de știri cinic primește un apel alarmant în timpul emisiunii sale radio, dar această ocazie de a-și reînvia cariera vine cu o problemă de conștiință.

Hellbound – Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

Love Me Instead – Mehmet Ada Oztekin regizează această dramă de familie despre reîntâlnirea dulce-amară dintre tată și fiică.

Procession – Șase bărbați abuzați sexual în copilărie de membri ai clerului catolic își regăsesc puterea în crearea de scurtmetrajele inspirate de traumele lor.

Reflection of You – Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

The Mind, Explained: Season 2 – Mintea are capacități uluitoare, dar ne poate sabota cele mai bune intenții. Descoperă știința din spatele creativității, spălării pe creier și multe altele.

Tick, tick…BOOM! –  În pragul aniversării a 30 de ani, un compozitor talentat de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și presiunea de a crea ceva măreț, cât mai are timp. Filme Netflix noiembrie 2021

20 NOIEMBRIE 2021

New World – În acest reality-show cinci vedete fac strategii și se sabotează pentru a câștiga bani virtuali pe care îi vor încasa în ziua plecării de pe o insulă utopică.

22 NOIEMBRIE 2021

Outlaws – Un adolescent introvertit ajunge într-un grup de inadaptați și realizează în scurt timp că este depășit de situație.

23 NOIEMBRIE 2021

Masters of the Universe: Revelation: Part 2 – O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings – În acest serial documentar de la producătorii filmului „Presumed Guilty”, o simplă tamponare într-un orășel de provincie duce la o poveste tulburătoare despre nedreptate.

Waffles + Mochi’s Holiday Feast – Lumea se adună acasă la Gofre și Mochi, pentru un festin de Ghețuș, sărbătoarea de iarnă a păpușilor. Există o singură problemă: Ghețușul nu există!

24 NOIEMBRIE 2021

A Boy Called Christmas – Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

Bruised – O fostă vedetă MMA revine în cușcă și luptă pentru o ultimă șansă la izbăvire după ce fiul pe care l-a părăsit revine în viața ei. Protagonistă și regizoare: Halle Berry.

Robin Robin – În acest scurtmetraj stop-cadru, o pasăre crescută de șoricei se întreabă care e locul ei pe lume și pleacă într-o călătorie îndrăzneață pentru a-l descoperi.

Selling Sunset: Season 4 – Acest reality-show care prezintă elita agenților imobiliari din Los Angeles revine cu al patrulea sezon.

True Story – O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

25 NOIEMBRIE 2021

F is for Family: Season 5 – Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

Super Crooks – Johnny Bolt recrutează o trupă de răufăcători proscriși pentru un ultim jaf, ținta lor fiind un șef mafiot necruțător. Oare ce-ar putea merge greșit?

26 NOIEMBRIE 2021

A Castle For Christmas – O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier – După dispariția lui Birgit Meier în 1989, pistele greșite ale poliției duc la tergiversarea cazului timp de ani de zile. Dar fratele ei nu renunță la căutarea adevărului.

Green Snake – O femeie merge până în pânzele albe pentru a-și salva sora. De la regizorul Amp Wong.

Light the Night – În cartierul roșu din Taipeiul anilor ‘80, mama-san Rose și animatoarele dintr-un club de noapte popular se confruntă cu iubiri și necazuri.

School of Chocolate – Renumitul ciocolatier Amaury Guichon îndrumă opt cofetari foarte talentați pentru a le perfecționa munca. Numai unul va câștiga o șansă de a-și schimba cariera.

Spoiled Brats – Trei surori răsfățate sunt forțate să își câștige existența după ce tatăl lor putred de bogat și bine intenționat pretinde că a pierdut totul pentru a le da o lecție.

28 NOIEMBRIE 2021

Elves – Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

29 NOIEMBRIE 2021

14 Peaks: Nothing is Impossible – Alpinistul Nims Purja conduce o trupă de șerpași pentru a escalada 14 vârfuri de peste 8.000 de metri în șapte luni, doborând astfel recordul anterior, de șapte ani.

30 NOIEMBRIE 2021

Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist – Charlie schimbă poveștile clasice cu ajutorul figurilor geometrice și vrea să-l ajuți! Vizitează un salon de basm, un bal al sirenelor sau aventurează-te în spațiu! Filme Netflix noiembrie 2021

Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories – Charlie și noul lui prieten, Yetilda D. Yeti, pornesc împreună într-o aventură amețitoare prin zăpadă!

Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical – Charlie Cupidon încearcă să răspândească iubirea în Orașul formelor și al culorilor, în acest episod muzical special.

More the Merrier – O comedie despre descoperirea propriei sexualități, avându-l ca regizor și coscenarist pe Paco Caballero („Cites”).

The Summit of the Gods – În această adaptare a unei serii manga bazate pe un roman din 1998, o cameră foto Kodak atrage un fotojurnalist într-o aventură pe Everest.

Sursa: www.mediaflux.ro | Bianca Ion

Similar Posts