vineri, decembrie 8, 2023
Home Banner Netflix va avea și jocuri pentru mobil, gratuite pentru abonați

Netflix va avea și jocuri pentru mobil, gratuite pentru abonați

by Angela Gheorghe
0 comment

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming video, iar în curând ar putea deveni și mai popular pentru pasionații de jocuri pe mobil.

Fără a crește prețul abonamentului, compania americană speră să devină un nume de referință și în industria de gaming, oferind abonaților deja foarte numeroși, acces la o selecție exclusivă de jocuri pentru smartphone. Măsura are un potențial enorm pentru creșterea bazei de abonați Netflix, atingând un domeniu care nu are neapărat legătură cu subiectul filmelor și serialelor.

Vestea a fost dată cu ocazia celui mai recent buletin pentru investitori, arătând venituri anuale de 7.3 miliarde dolari, ceea ce echivalează cu o creștere anuală de aproximativ 19%. Astfel, Netflix deține nu mai puțin de 209 milioane de abonamente plătite, în creștere cu 11% față de anul anterior. Din punct de vedere al veniturilor medii per utilizator, creșterea este de 8%.

Netflix consideră jocurile drept o altă categorie în care se poate extinde. De ajutor este și faptul că pe această nișă compania are deja puțină experiență anterioară cu livrarea de conținut interactiv, cum ar fi Black Mirror Bandersnatch și jocurile lor Stranger Things.

banner

Deocamdată nu este clar ce tip de jocuri are în vedere Netflix sau cum intenționează să livreze aceste titluri prin intermediul platformei mobile.

Sursa: www.go4it.ro

You may also like

Leave a Comment

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites.

Buy Soledad now!

u00a92022u00a0Soledad.u00a0All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0Penci Design.

ro_RO