Dacă aveți puțini prieteni pe Facebook, vi se va solicita să adăugați persoane pe care s-ar putea să nu le cunoașteți neapărat, datorită funcției de sugestii de prieteni ale Facebook-ului.

Dacă doriți să dezactivați aceste sugestii, iată ce va trebui să faceți.

Dezactivarea sugestiilor de prieteni pe Android, iPhone și iPad

Pentru a începe, deschideți aplicația Facebook de pe smartphone sau tabletă și conectați-vă (dacă nu ați făcut-o deja). Atingeți pictograma meniului din colțul din dreapta sus, care este poziționat sub pictograma Facebook Messenger.

În meniu, derulați în partea de jos, apoi selectați: Setări și Confidențialitate > Setări.

In the Facebook app menu, tap Settings & Privacy > Settings.

Pentru a accesa setările de sugestii Facebook, derulați prin meniul „Setări” și selectați opțiunea „Setările notificărilor”.

In the "Settings" menu, tap the "Notification Settings" option.

În meniul „Setările notificărilor”, alegeți opțiunea „Poate îi cunoști”.

Tap "People You May Know" in the "Notification Settings" menu.

La fel ca în meniul de setări de pe site-ul Facebook, veți putea dezactiva notificările de sugestii de prieteni individual prin push, e-mail sau SMS, atingând glisorul de lângă fiecare opțiune.

Cu toate acestea, dacă doriți să dezactivați toate sugestiile de prieteni, atingeți glisorul „Permite notificări pe Facebook”.

In the "People You May Know" menu, tap the various sliders to disable individual notifications, or tap "Allow Notifications On Facebook" to disable all friend suggestions.

Va trebui să confirmați că doriți să opriți toate notificările de sugestii de prieteni. Atingeți „Oprește” pentru a confirma.

To disable friend suggestions, tap "Turn Off" to confirm.

Glisorul va deveni gri când setarea este dezactivată, oprind toate sugestiile prietenilor din contul dvs.

Similar Posts