vineri, decembrie 1, 2023
Home Banner Cum scapi de reclamele de pe YouTube folosind o singură apăsare de buton

Cum scapi de reclamele de pe YouTube folosind o singură apăsare de buton

by Angela Gheorghe
1 comment

De câțiva ani deja, fiecare clip de pe YouTube este precedat de o avalanșă de reclame. Astfel, utilizatorii au început să caute alternative pentru a se proteja de aceste reclame intruzive. Unii apelează la software de ad-blocking, alții preferă să plătească pentru YouTube Premium. Totuși, aceste metode sunt prea complicate, când rezolvarea era foarte simplă. Totul poate fi evitat cu o simplă apăsare de buton.

YouTube nu mai afișează reclame dacă introduci un singur caracter în link

Nu, nu este vorba despre apăsarea butonului „Skip Ad”. Poți evita reclamele pe YouTube prin adăugarea unui singur caracter în link-ul din browser. Practic, YouTube pare să aibă un ad-blocker integrat. Un utilizator de Reddit a descoperit că dacă adaugi după youtube.com încă un punct și apoi continuă link-ul obișnuit, clipul continuă să fie redat fără probleme, însă anumite părți ale site-ului sunt „stricate”. Printre cele stricate se află și sistemul care livrează reclame.

Această soluție funcționează în varianta desktop, însă poate fi folosită și pe mobil. Tot ce trebuie să faci pe telefon este să ceri din browser (Chrome, sau oricare altul) varianta desktop a site-ului. Apoi poți adăuga în link acel punct, care elimină accesul la reclame. Aveți grijă, însă. În timp ce reclamele vor fi ascunse, alte secțiuni ale site-ului s-ar putea să nu funcționeze foarte bine. Setările personale, precum alegerea de a folosi interfața „Dark Mode” se strică imediat ce modifici link-ul.

banner

De exemplu, dacă link-ul original este:

  • https://www.youtube.com/watch?v=XacCPqvW7KY

link-ul modificat va fi:

  • https://www.youtube.com./watch?v=XacCPqvW7KY

Probabil că cei care sunt prea enervați de reclame nu vor fi însă deranjați de astfel de probleme. De altfel, soluțiile „la cheie” precum ad-blocker-ele vor fi probabil în continuare preferate pentru a bloca reclamele pe YouTube. Cei care folosesc predominant YouTube pe Android au de multă vreme aplicația YouTube Vanced, care oferă multe dintre avantajele obișnuite ale serviciului, fără reclame.

De altfel, multe dintre funcțiile Premium sunt de asemenea disponibile în YouTube Vanced.

Sursa: www.go4it.ro

You may also like

1 comment

Adi 15.iulie.2021 - 08:29

Pontul ăsta este destul de vechi (2020) și se pare că youtube a „rezolvat” problema, dar aplicația „Vanced kit” pentru telefoane mobile este foarte bună și rezolvă o problemă mai veche a youtub-ului de pe telefoane mobile, play cu ecranul închis, care este chiar mișto

Reply

Leave a Comment

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites.

Buy Soledad now!

u00a92022u00a0Soledad.u00a0All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0Penci Design.

ro_RO