Cu toate că nu credeai că există metode, o să îți explicăm ce trebuie să faci și cum poți recupera pozele pe care le-ai șters. Și pentru că există două mari tipuri de sisteme de operare, adică iOS și Android, o să explicăm pentru fiecare în parte.

Așadar, iată cum să recuperezi pozele șterse dintr-un telefon cu iOS (iPhone)

Primul pas este să acccesezi aplicația Photos, în partea de jos o să vezi pictograma Albums, pe care o selectezi. Acolo o să vezi folderul „Recently deleted”, care conține ultimele poze pe care le-ai șters. Trebuie să știi că aceste poze se șterg după 30 de zile.

După ce ai accesat fișierul, va trebui să selectezi pozele pe care vrei să le recuperezi, iar apoi să selectezi „Recover”. Acum, verifică aplicația Photos, pentru a-ți găsi pozele pe care le-ai șters din greșeală.

În cazul în care au trecut mai mult de 30 de zile de la ștergerea pozelor din telefon, poți folosi funcția de backup, dar mai întâi asigura-te că salvezi datele și fotografiile curente în iCloud. După aceea, poți face o resetare la setările din fabrică și să alegi acea versiune de backup care conține pozele tale.

În cazul în care nu le găsești folosind această ultimă metodă, nu vei mai putea să le recuperezi. Poți încerca, totuși, un service autorizat Apple, în speranța că aceștia te vor putea ajuta.

Cum să recuperezi pozele șterse dintr-un telefon cu Android

Google Photos este cea mai folosită aplicație pentru fotografii, așa că dacă ai un telefon cu Android, mai mult ca sigur o ai și tu. Dacă nu o ai, o poți găsi pe Google Play Store.

Accesează aplicația Google Photos, iar acolo vei găsi pictograma care arată ca un coș de gunoi. Acela este folderul unde se găsesc pozele pe care le-ai șters. Accesând folderul, vei găsi toate pozele pe care le-ai eliminat din telefonul tău și le vei putea recupera.

Mare atenție, pozele șterse vor rămâne în acest folder timp de 60 de zile, după care vor fi șterse automat și nu le vei mai putea recupera. Conform celor de la Google, capacitatea folderului este de 1.5 GB.

Similar Posts