S-a dovedit că instalarea în avans a decorațiunilor de Crăciun te face mai fericit! Așadar, nu ezităm o secundă și intrăm în modul Crăciun. Cu atât mai mult, cu cât acest an a fost unul atât de complicat! E momentul așadar să ne gândim la ceva pozitiv și să alungăm gândurile negative, pesimiste.

Experta în decorațiuni Julie Hildmann a dezvăluit tendințele de decorare pe care să le adoptăm de Crăciun. Care vor fi principalele tendințe ale anului? Care sunt culorile pe care trebuie să le folosim pentru a transforma Crăciunul într-o sărbătoare de basm? Cum să ne imaginăm Crăciunul în vremea coronavirusului?

Sărbătorile vor fi eco-responsabile

Anul acesta, din nou, Crăciunul vrea să fie eco-responsabil. Decorul este ales dintre obiectele pe care le-am folosit și în anii anteriori, pentru a limita achizițiile și a nu face risipă. Prin urmare, refolosim decorul vechi, pe care îl transformăm și nu ezităm să aducem elemente ale naturii. Așadar, folosiți din plin ramuri, mușchi sau conuri de pin pentru decorarea casei, ne spune Julie.

O revenire la elementele de bază

Criza sanitară ne obligă să ne revizuim prioritățile și, confruntându-ne cu incertitudinea unui Crăciun în carantină, are loc o revenire la elementele de bază. Julie explică faptul că anul acesta găsim „mai puține tendințe pentru Crăciun, deoarece vrem o revenire la elementele de bază, la elementele pe care le cunoaștem și pe care le prețuim”. Astfel, culorile clasice, dar calde de Crăciun, precum roșu, auriu și verde, vor fi foarte prezente. Pentru a le însoți, lenjeria de pat, pernele și alte elemente de decor sunt împodobite cu modelele emblematice ale anilor 80, păslă și cașmir. Mângâietoare și liniștitoare, sunt bune pentru a-ți ridica moralul.

Kitsch-ul este chic!

În cele din urmă, Julie sugerează o tendință pe care o veți iubi: kitsch-ul! Anul acesta, profităm de sărbători pentru a elibera presiunea, iar interiorul nostru este împodobit cu o mie de culori. Acumularea de ghirlande ușoare, abundență de globuri, e momentul ideal să facem exces.

Sursa: www.tabu.ro

Similar Posts