Dorința de a purta rochii nu se termină odată cu vara. Dimpotrivă, toamna și iarna styling-urile devin mai cool datorită noilor materiale și a posibilităților de layering.

Iar modele în tendințe pentru acest sezon sunt diverse și în contrast unele cu celelalte. Satinul se întâlnește cu pielea, sau mai degrabă imitație de piele, iar tricotajele confortabile completează cu succes trio-ul.

Rochiile din piele

Pielea ca material revine puternic în tendințe pentru acest sezon, iar rochiile sunt cele care oferă posibilități cool și diverse de styling pe care trebuie să le încerci în acest sezon. Poartă-le cu cămăși sau malete, adaugă un trenci sau un palton și musai o pereche de cizme groase și ai obținut deja un look super actual. Dacă preferi o ținută mai feminină poți opta pentru mocasini sau cizme cu vârful ascuțit și un blazer. Dar indiferent cum le combini, rochiile din piele vor fi întotdeauna punctul de atracție al unui outfit, fiind discrete și în același timp statement.

Rochiile din tricot

Rochiile din tricot nu mai sunt demult doar o tendință trecătoare. Au devenit în timp cu adevărat clasice, sunt confortabile și versatile și extrem de funcționale pentru sezonul rece. Optează pentru o variantă midi cu o croială dreaptă, adaugă o pereche de botine în aceeași nuanță, o bijuterie masivă și ești ready-to-go. Iar datorită faptului că propunerile designerilor și caselor de modă sunt în marea lor majoritate în nuanțe naturale, de la crem, la bej și până la negru, pot fi combinate ușor, fără a-și pierde din eleganță.

Rochiile satinate

Fie că au doar un aspect satinat sau sunt chiar din satin de mătase, rochiile din aceste țesături anunță parcă sărbătorile de iarnă și petrecerile plăcute între prieteni. De altfel, pare că designerii, prin nenumăratele lor propuneri, vor să recupereze sezonul acesta ceea ce nu a fost posibil anul trecut pe această vreme. Așa că fă și tu acum o declarație șic de stil cu o astfel de rochie, pe care, pentru un look ieșit din tipare, o poți purta fie cu o pereche de mules, fie cu bocanci contrastanți. Cele mai populare nuanțe sunt cele de gri și negru, care-ți vor conferi din start o notă cool și irezistibilă.

Sursa: www.elle.ro | Georgescu Daria

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *