sâmbătă, septembrie 23, 2023
Home Banner Cum poți face deszăpezire la maşină în câteva secunde

Cum poți face deszăpezire la maşină în câteva secunde

by Angela Gheorghe
0 comment

Cei care stau la casă pot folosi o modalitate relativ simplă de deszăpezire a maşinii. Este vorba despre suflanta pentru frunze, care este foarte eficientă. Aceste dispozitive au preţuri care încep de la 100 de lei în magazinele de bricolaj şi cele online din România.

https://www.youtube.com/watch?v=bcGrCiXSQBo

Metodă eficientă de deszăpezire, dar cu dezaburirea ce facem?

Când vremea de afară se răceşte brusc, aburirea parbrizului este o problemă foarte frecventă. Deşi poate nu durează foarte mult ca sistemul de ventilaţie al maşinii tale să-şi facă treaba, câteodată eşti pe fugă şi pur şi simplu vrei ca totul să se petreacă mult mai repede.

banner

Mark Rober, fost inginer la NASA, a luat măsuri ştiinţifice, pentru că se confrunta cu aceeaşi problemă. Astfel, a analizat diferite combinaţii de măsuri şi factori care duc la dezaburirea parbrizului pentru a găsi combinaţia optimă, care funcţionează cel mai rapid, apoi s-a filmat şi a pus clipul pe YouTube.

Pe scurt combinaţia perfectă descoperită de Mark este următoarea:

  • Ventilatorul la putere maximă
  • Căldura la putere maximă
  • Aerul condiţionat pornit
  • Recircularea aerului oprită
  • Geamurile deschise puţin

Sursa: www.go4it.ro

You may also like

Leave a Comment

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites.

Buy Soledad now!

u00a92022u00a0Soledad.u00a0All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0Penci Design.

ro_RO