Walt Disney Studios a lansat recent trailerul oficial al mult aşteptatei producţii „Cruella”, un lung metraj cu Emma Stone în rolul principal, care duce mai departe seria filmelor inspirate din animațiile clasice ale companiei americane.

În ceea ce o privește pe Cruella, este personajul negativ în 101 Dalmațieni, iar noul film va spune povestea modului în care tânăra domnișoară a ajuns să devină disprețuitul personaj, transformările prin care aceasta a trecut de-a lungul timpului, dar şi motivele care au făcut-o să-şi arate „latura întunecată”.

De la bun început mi-am dat seama că văd lumea diferit faţă de restul. Asta nu le-a picat prea bine unora. Dar eu nu eram pentru oricine. Cred că mereu i-am speriat, că aş fi o…psihopată”, spune actriţa Emma Stone în trailer, în pielea personajului Cruella de Vil, potrivit Mediafax.

Povestea este bazată pe întâmplările din emblematicul „101 Dalmaţieni” şi se va lansa în data de 28 mai 2020.

Ca referință, Cruella De Vil a apărut pentru prima dată în filmul de animație 101 Dalmațieni produs de Walt Disney la începutul anului 1961 și este bazat pe povestea „The Hundred and One Dalmatians” a lui Dodie Smith. Au mai existat două filme cu 101 Dalmațieni, pe lângă animația clasică, în 1996 și 2000. Atunci, Glenn Close a interpretat rolul principal.

Similar Posts