Din fericire regulile vestimentare în ceea ce privește dresscode-ul la nunți nu mai sunt astăzi la fel de stricte ca în alte vremuri, iar clasica rochie poate fi înlocuită cu succes și de alte piese.

Atunci când primim o invitație la o nuntă, fiecare dintre noi intră într-o oarecare panică și începe să se gândească automat cu ce se va îmbrăca. Pentru că deși atenția este pe miri și mai ales pe mireasă, asta nu înseamnă că oaspeții nu-și doresc să arate și ei la fel de bine.

Desigur, tot mireasa va fi în centrul atenției, cum este și normal, dar având în vedere că este o petrecere cu enorm de mulți oameni, prieteni, cunoștințe, multă socializare, posibilitatea de a cunoaște persoane noi și mai ales faptul că există un fotograf care va imortaliza pe toată lumea, ne dorim să fim o apariție încântătoare.

Ca femeie eram obișnuite ca în această situație să apelăm la rochii, dar în vremurile de acum nu mai este singura opțiune. Și da, o rochie poate fi înlocuită cu un pantalon și va arăta la fel de elegant și stylish. Totul depinde de piesele alese și cum le vei accesoriza.

Compleul

Un top și un pantalon matchy au devenit în ultima perioadă una dintre cele mai hot tendințe în materie de fashion. Este adevărat, cel mai des le vedem disponibile sub formă de trening sau ansambluri comode, tricotate sau croșetate, de purtat în timp zilei. Se găsesc însă și variante care au o notă classy și care sunt mai mult decât potrivite pentru o nuntă. Poartă-le cu o bijuterie statement, un machiaj natural și o pereche de mules și vei fi o apariție deosebită la orice eveniment de gen.

Salopeta

Inițial o piesă utilitară, salopeta poate fi găsită astăzi și sub forme elegante, potrivite pentru o nuntă. În funcție de locație, poți alege, dacă este vorba de un restaurant cu pretenții, o variantă tip sacou, cu pantalon lung, iar dacă nunta are loc la mare sau într-un cadru relaxat, un model scurt. Nuanțele pastelate vor fi întotdeauna o idee bună pentru a le conferi o notă văratică și delicată, iar alături de o bijuterie prețioasă, un clutch într-o nuanță apropiată și o pereche de balerini sau sandale cu talpă plată vor atrage toate privirile. Admirative, desigur.

Costumul

Deux-piece-ul cu pantalon este o variantă minunată pentru un outfit de nuntă. La granița dintre masculin și feminin, îți va conferi o notă aparte într-o mulțime de rochii și fuste. Dacă vorbim de o nuntă care are loc vara, alege un costum din in, într-o nuanță frumoasă de pământ sau, dacă preferi negrul clasic, o variantă formată dintr-un sacou fără mâneci și o pereche de bermude. Vei fi o apariție extrem de fresh și modernă, iar ca accesorii nu ai nevoie decât de o pereche de cercei masivi, un clutch tip casetă și o pereche de sandale cu nojițe care se leagă pe gleznă.

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *