În luna septembrie 2021, Netflix vine cu noi filme și seriale, unele dintre ele chiar foarte mult așteptate.

Vezi mai jos lista cu filme Netflix pentru luna septembrie 2021.

La Casa de Papel – sezonul 3

Din luna septembrie, Netflix readuce în prim plan unul dintre cele mai îndrăgite filme seriale – La Casa de Papel – Fabrica de bani Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Sex Education – sezonul 3

Tot în luna septembrie, Netflix lansează sezonul 3 al unuia dintre cele mai populare filme seriale – Sex Education. În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii, încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

The Chesnut Man

Acțiunea din „The Chestnut Man” este plasată într-o suburbie liniștită din Copenhaga, în care, într-o dimineață de octombrie cu vânt puternic, poliția face o descoperire îngrozitoare. Cadavrul fără o mână al unei tinere ucise cu bestialitate este găsit pe un teren de joacă, alături de o păpușă făcută din castane. Naia Thulin, o detectivă tânără și ambițioasă, preia cazul împreună cu noul ei partener, Mark Hess. Curând, cei doi descoperă asupra păpușii din castane o dovadă misterioasă, care face legătura cu o fată dispărută cu un an înainte, despre care se credea că ar fi fost decedată și care este fiica omului politic Rosa Hartung.

How to be a cowboy – din 1 septembrie

Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat. Q-FORCE – din 2 sepembrie Un superspion gay și echipa lui din comunitatea LGBTQ vor să își demonstreze valoarea în fața agenției care i-a subestimat. Azi în West Hollywood, mâine în toată lumea!

On the Verge – din 7 septembrie

O bucătăreasă, o mamă singură, o moștenitoare bogată și o femeie care își caută un job trăiesc împreună criza vârstei mijlocii în Los Angeles-ul de dinaintea pandemiei. Into the Night – sezonul 2- din 8 septembrie După ce își găsesc refugiul în subteran, pasagerii se confruntă cu o mulțime de noi probleme și cu intensificarea tensiunilor dintre ei și soldați.

How to be a cowboy – din 1 septembrie

Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat.

Q-FORCE – din 2 sepembrie

Un superspion gay și echipa lui din comunitatea LGBTQ vor să își demonstreze valoarea în fața agenției care i-a subestimat. Azi în West Hollywood, mâine în toată lumea!

Into the Night – sezonul 2 – din 8 septembrie

După ce își găsesc refugiul în subteran, pasagerii se confruntă cu o mulțime de noi probleme și cu intensificarea tensiunilor dintre ei și soldați.

The Circle – din 8 septembrie

Cu flirturi, minciuni și alianțe autentice, o nouă serie de concurenți intră în Cerc, adaptându-se la răsturnările de situație pentru a obține marele premiu al sezonului.

Lucifer – sezonul final – din 10 septembrie

Printre cele mai apreciate filme seriale Netflix din luna septembrie 2021 se numără cu siguranță Lucifer. Ultimul sezon, din 10 septembrie. Lucifer a obținut promovarea, dar oare chiar își dorește postul? Chloe se pregătește să renunțe la cariera de detectiv, Amenadiel intră în LAPD și multe altele.

Jack Whitehall: Travels with my Father – sezonul 5 – din 14 septembrie

Încercând să-și consolideze relația, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, scorțosul său tată, pornesc în călătorii ciudate și amuzante pe tărâmuri străine.

Final Space – sezonul 3 – din 16 septembrie

Gary și echipa lui luptă pentru supraviețuire în haosul dezlănțuit din Spațiul Final și fug de maleficul Invictus, care vrea să absoarbă puterile lui Pandișpan.

Chicago Party Aunt – din 17 septembrie

Pricepută în a evita maturizarea, sufletul petrecerilor din Chicago, devoratoare de sandvișuri și fană înfocată Bears, Diane are o slăbiciune pentru nepotul ei tocilar.

Squid Game – din 17 septembrie

Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!

Love on the Spectrum – sezonul 2 – din 21 septembrie

Pentru oricine poate fi greu să găsească dragostea. Însă pentru tinerii cu autism, lumea imprevizibilă a întâlnirilor se dovedește a fi și mai complicată.

Dear with people- sezonul 4 – din 22 septembrie

Reuniți în vremuri de pandemie, Sam și Lionel cei din viitor fac o retrospectivă a ultimului lor an legendar petrecut la Winchester. Rezultatul e un musical din anii 90.

Jaguar – din 22 septembrie

În Spania anilor 60, o supraviețuitoare a Holocaustului se alătură unui grup de justițiari care vor să-și facă dreptate împotriva naziștilor refugiați aici după război.

Hospital Playlist – din 23 septembrie

În spital, acolo unde fiecare pacient și fiecare poveste contează, cinci medici care sunt prieteni se confruntă cu provocările vieții profesionale și personale.

Pose – sezonul 3 – din 23 septembrie

Bucuria, tristețea și speranța transcend sala de bal. Viața Blancăi se împarte între rolurile de mamă, parteneră și asistentă, iar Pray Tell are probleme de sănătate.

Blood and Water – sezonul 2 – din 24 septembrie

Serialul pentru tineri adulți a cărui acțiune se petrece în Cape Town revine cu noi răsturnări de situație captivante.

Ganglands – din 24 septembrie

Când nepoata lui deranjează un baron al drogurilor, Mehdi, hoț de profesie, și banda lui de jefuitori sunt atrași într-o luptă violentă și mortală pentru supremație.

Midnight Mass – din 24 septembrie

După sosirea unui preot enigmatic, într-o comunitate au loc evenimente miraculoase și apar semne înfricoșătoare. De la creatorul serialului „Casa bântuită”.

Love 101 – din 30 septembrie

Serialul a cărui acțiune se petrece în Istanbul și în care adolescenți din anii ‘90 se luptă cu stângăciile și deziluziile specifice vârstei revine cu al doilea sezon.

Luna Park – din 30 septembrie

În Roma anilor 60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.

Afterlife of the Party – din 2 septembrie

Din 2 septembrie, Netflix lansează unul dintre cele mai interesante filme ale lunii. Cassie trăiește pentru petreceri, dar ajunge să moară într-un accident bizar. Acum, tânăra mondenă trebuie să-și îndrepte greșelile dacă vrea să capete aripi.

JJ+E – din 8 septembrie

Elisabeth și John-John locuiesc în același oraș, dar trăiesc în lumi diferite. Oare are o primă iubire pasională forța de a sparge barierele sociale și culturale?

Prey – din 10 septembrie

O excursie în sălbăticie devine mortală, atunci când cinci excursioniști arțăgoși sunt urmăriți, în mod inexplicabil, de un vânător nevăzut și neobosit.

The Stronghold – din 17 septembrie

Sătui de munca banală de zi cu zi, trei polițiști marsiliezi au șansa să spargă o puternică rețea de narcotraficanți, însă o informatoare-cheie face o cerere incomodă.

Intrusion – din 22 setembrie

După ce o spargere în casa de vis a unui cuplu se soldează cu victime, soția traumatizată caută răspunsuri, dar află că adevăratul pericol abia începe.

Friendzone – din 29 septembrie

Sătul de prietenii platonice, Thibault crede că soarta îi surâde când între el și Rose apare o scânteie. Oare va reuși să se transforme din cel mai bun prieten în iubit?

Worth – din 3 septembrie

În urma tragediei din 11 septembrie, un avocat trece printr-o încercare emoțională în timp ce este nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe evenimente reale.

Kate – din 10 septembrie

Otrăvită în timpul ultimei ei misiuni, o asasină feroce activă în Tokyo are la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a afla cine a dat ordinul și a se răzbuna.

Nightbooks – din 15 septembrie

Alex trebuie să spună câte o poveste de groază în fiecare noapte sau să rămână captiv pentru totdeauna, alături de noua lui prietenă, în apartamentul unei vrăjitoare.

Confession of a invisible girl – din 22 septembrie

Ajunsă la școala cea nouă, Tetê, o fată isteață, dar stângace, e gata să facă orice pentru a intra în cercul copiilor populari. Dar, curând, dă peste obstacole.

Je suis Karl – din 23 septembrie

După ce își pierde aproape toți membrii familiei într-un atac terorist cu bombă, o tânără este atrasă, fără să știe, chiar în gruparea criminală care i-a ucis.

No one gets out alive – din 29 septembrie

O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.

Filme documentare

Turning point: 9/11 and the war on terror- din 1 septembrie

Serialul oferă o relatare dură a atacurilor teroriste din 11 septembrie, de la începuturile al-Qaida, din anii ‘80, la reacția Americii pe plan intern și internațional.

Countdown: inspiration 4 mission to space – din 6 septembrie

Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor

Untold – Breaking Point – din 7 septembrie

Sub presiunea victoriilor din tenisul american, Mardy Fish s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care i-au schimbat viața atât pe teren, cât și în afara lui.

Blood Brothers: Malcom X & Muhammad Ali – din 9 septembrie

De la o întâlnire întâmplătoare la o despărțire tragică, legătura extraordinară dintre Malcolm X și Muhammad Ali cedează sub povara neîncrederii și idealurilor diferite.

The Woman and the Murderer – din 9 septembrie

Documentarul prezintă eforturile neobosite depuse de o șefă de poliție și mama unei victime pentru a găsi și a pune sub acuzare un ucigaș în serie în Parisul anilor 90.

Schumacher – din 15 septembrie

Documentarul oferă o relatare intimă despre viața lui Michael Schumacher, pe care curajul și spiritul rebel l-au transformat într-o legendă a Formulei 1.

Vendetta – Lies and the Mafia – din 24 septembrie

Acest serial documentar explorează povestea adevărată a doi dintre luptătorii sicilieni antimafie, care ajung în instanță fiind acuzați de infracțiuni deosebit de grave.

Filme Netflix pentru copii

Kid Cosmic – sezonul 2 – din 7 septembrie

Jo află ce înseamnă să fii un lider adevărat, iar Eroii Locali se lansează într-o aventură spațială pentru a găsi Pietrele Puterii rămase și a salva galaxia.

Octonauts: Above & Beyond – din 7 septembrie

Octonauții își extind explorarea dincolo de mare, pe uscat! Cu vehicule și prieteni noi, vor proteja toate habitatele și animalele aflate în pericol.

You vs Wild: Out Cold – din 14 septembrie

Amnezic în urma prăbușirii avionului, Bear trebuie să ia decizii pentru a-l salva pe pilotul dispărut și pentru a supraviețui acestei aventuri interactive cu miză mare.

Go, go, Cory Carson – din 21 septembrie

De la jocuri și săniuș la leacuri pentru sughiț, Chrissy, soră mai mică a lui Matei Mașinescu, pornește în trombă prin oraș, în căutare de distracție și aventuri!

Ada Twist, Scientist – din 28 septembrie

Micuța savantă Ada și cei doi prieteni ai săi caută răspunsuri la întrebări importante și lucrează în echipă pentru a descoperi adevărul despre absolut orice!

Filme licențiate Netflix în septembrie 2021

  • Cemetery Junction – din 1 septembrie
  • Could with a chance of Meatballs – din 1 septembrie
  • Dumb and Dumber – din 1 septembrie
  • Frida – din 1 septembrie
  • Friday – din 1 septembrie
  • How to lose a guy in 10 days – din 1 septembrie
  • The Boy in the striped pajamas – din 1 septembrie
  • The Hustle – din 1 septembrie
  • Tomorrow Man – din 1 septembrie
  • Double Jeopardy – din 2 septembrie
  • Fast & Furious Presents – Hobbs and Shaw – din 2 septembrie
  • Spider Man: Far from Home – din 2 septembrie
  • The Last Black Man in San Francisco – din 7 septembrie
  • The Fall – din 15 septembrie
  • The Hobbit: Un unexpected Jurney – din 17 septembrie
  • The Way Back – din 15 septembrie
  • Tată mută munții – din 18 septembrie
  • Eagle Eye – din 20 septembrie
  • The Lobster – din 20 septembrie

Sursa: www.libertatea.ro | Sofia Ionescu

Similar Posts