Cererea pentru vacanțe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieșirea țării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat și mulți turiști fac rezervări de pe o zi pe alta, astfel că vecinii de la sud de Dunăre au declarat deschis anul turistic 2021.

Bulgaria este destinația cu care a început anul turistic 2021, dar în lunile următoare sunt anunțate disponibilități turistice în România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar, anunță Hello Holidays.

Reprezentanții operatorului de turism spun că începerea campaniei de imunizare a populației se simte în vânzările agenției organizatoare, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanțe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia și Bulgaria pentru lunile de vară și toamnă.

Perioada pentru care au fost făcute cele mai multe rezervări în Bulgaria

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute, până acum, pentru jumătatea lunii ianuarie și perioada vacanței intersemestriale a elevilor, 30 ianuarie – 7 februarie.

Pentru vacanța la schi în Bansko tariful este de 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun și 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

În Borovets tariful este de 35 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune, iar în Pamporovo, 27 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune.

Cea mai solicitată destinație în ultimele luni

La cererea turiștilor, oferta poate include și permisul pentru teleferic și echipamentul de schi. În telecabinele dezinfectate periodic au voie numai patru persoane, ori familii de maximum șase persoane.

De asemenea, în hoteluri sunt deschise centrele SPA, în care turiștii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtie, potrivit Mediafax.

Tour-operatorul spune că cea mai solicitată destinație în ultimele luni, Turcia, are programe care încep în februarie. Este vorba de circuitele consacrate, Ziua Îndrăgostiților la Istanbul, Istanbul și Comorile Orientului, dar și de programe noi cu avionul și autocarul în Capadoccia și Antalya, Coasta Lycia și Antalya, Turcia de Sud – Est, Turcia de Nord – Est, Istanbul – Coasta Mării Negre.

Programele au o durată de la șase la 10 zile și au tarife care pornesc de la 174 de euro.

Sursa: www.descopera.ro

Similar Posts