Astăzi intenționăm să lucrăm puțin mai mult la birou, mâine planificăm un maraton Netflix, ne este prea greu să facem cumpărături, așa că decidem să comandăm mâncare online. Cu toate aceste gadget-uri, corpurile noastre încep să intre în panică și să ne spună că este timpul să ne îngrijim mai bine de noi înșine.

Ponturi Despre dorește să vă ajute să vă descifrați semnalele pe care corpul vi le oferă, în încercarea de a vă face viața un pic mai ușoară și mai sănătoasă.

1. Aveți cearcăne

Un stil de viață sedentar este unul dintre principalii factori declanșatori ai retenției de apă. Cearcănele apar din cauza perioadelor prelungite de ședere în poziție orizontală. Deci, dormitul nu este atât de inofensiv la urma urmei. Yoga este considerată a fi cea mai bună soluție în această situație. Odată ce începeți să încorporați mișcarea în rutina zilnică, cearcănele nu vor mai fi o problemă.

2. Sunteți constipat

Exercițiul fizic este important pentru mișcările regulate ale intestinului. Dacă vă petreceți cea mai mare parte a timpului așezat, este nevoie de mai mult timp pentru ca alimentele să se miște prin intestinul gros. În consecință, cantitatea de apă pe care corpul o absoarbe din scaun este limitată, ceea ce provoacă constipație. Mișcarea regulată îmbunătățește eficiența tractului digestiv. Chiar și un scurt stretching de 5 minute de mai multe ori pe zi poate preveni constipația.

3. Uitați lucruri

Dacă simțiți adesea că un gând tocmai v-a scăpat din minte, vă recomandăm să faceți mai multă mișcare. Un studiu a constatat că persoanele care au stiluri de viață sedentare prezintă modificări structurale în creier în zona lobului temporal. Acest lob este responsabil pentru capacitatea noastră de a memora lucrurile. S-a demonstrat că exercițiul fizic crește memoria.

4. Vă dor genunchii

Exercițiile fizice pot ameliora simptomele artritei și osteoartritei, în special exercițiile aerobe cu impact redus. Pacienților cu dureri cronice de genunchi li se recomandă să urmeze un program de exerciții. Prin antrenament regulat, mușchii se întăresc și devin mai flexibili.

5. Aveți poftă de ceva dulce

Activitatea fizică combate perfect pofta de zahăr. Vă stimulează energia și eliberează endorfine care încurajează starea de bine generală. La rândul lor, hormonii reduc semnificativ pofta de zahăr. Făcând mișcare suficientă în timpul zilei veți ține și depresia departe. Deci, fără depresie sau proastă dispoziție, nu este nevoie să vă delectați cu înghețată!

Tu te miști suficient? Ai observat vreunul dintre aceste semne a fi prezente?

Similar Posts