vineri, septembrie 22, 2023
Home Banner Recomandări de cărți pentru copii și de unde le poți achiziționa

Recomandări de cărți pentru copii și de unde le poți achiziționa

by Angela Gheorghe
0 comment

Cărțile pentru copii pot fi introduse în lumea micuților încă dinainte de naștere, când mama poate citi bebelușului din burtică. Apoi, după naștere, îți poți face un ritual din a citi copilului, chiar dacă aparent, pare inutil în primele luni de viață. Multe sunt studiile care au arătat că bebelușii cărora li s-a citit au avut un vocabular mai bogat și au înregistrat progrese pe toate planurile în copilărie. Așadar, citește-i copilului tău cărți pentru copii, potrivite lui!

Iată câteva recomandări de cărți pentru copii care să-i dezvolte imaginația!

Cărți pentru copii – Povești din Pădurea Muzicală

Povești din Pădurea Muzicală‘ este o îndrăgită colecție de cărți pentru copii scrisă de Cristina Andone ale cărei personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărțile original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Opriță și Thea Olteanu îi vor „împrieteni pe copii cu muzica clasică oferindu-le într-un mod plăcut și pe înțelesul lor informații esențiale pentru cultura lor generală. Descoperă alături de micuțul tău frumoasele povești despre Paganini sau Bach. Poartă-l prin minunata lume a muzicii datorită acestor deosebite cărți pentru copii. Îndeamnă-l apoi să-și aleagă compozitorul preferat, după ce i-ai pus să asculte și muzica celebrelor personaje.

banner

Colecția de cărți pentru copii Nemi

Pline de umor și de învățăminte, cărțile cu animale ale lui Jill Tomlinson sunt apreciate în lumea întreagă de copii care vor să-și găsească locul într-o poveste bună. Sunt cărți pentru copii emoționante și educative, cu numeroase întâmplări hazlii din lumea animalelor. Pe colecții.libertatea.ro vei găsi ‘Gorila care voia să se facă mare‘, ‘Bufnița care se temea de întuneric‘, ‘Pinguinul care voia să afle mai multe‘, ‘Pisicuța care voia să ajungă acasă‘ etc. De asemenea, așteaptă să fie citite și descoperite multe alte povești fascinante pentru copii, precum ‘Matei o iubește pe mami‘, de Brigitte Weninger și Eve Tharlet, ‘Un băiat numit Crăciun‘ sau ‘Fetița care a salvat Crăciunul‘, ambele de Matt Haig.

Povești interesante pentru copii

Dacă nu știi ce cărți să mai alegi pentru lectura micuțului tău, trebuie să știi că sunt mulți autori importanți pentru copii din literatura lumii, precum și ilustratori cu o marcă unică. Indiferent de domeniul abordat, carțile sunt o invitație la autoeducație: literară, vizuală, terapeutică. De exemplu, cartea ‘500 de adevăruri incredibile și trăsnite‘ o găsești la prețul de numai 14.99 lei. Din ea copilul tău va afla o mulțime de adevăruri incredibile și trăsnite despre plante, animale, corpul uman, sport, istorie etc. Acesteia, i se alătură o pleiadă de cărți pentru copii, numai bune de pus în biblioteca micului cititor.

Sursa: www.elle.ro

You may also like

Leave a Comment

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites.

Buy Soledad now!

u00a92022u00a0Soledad.u00a0All Right Reserved. Designed and Developed byu00a0Penci Design.

ro_RO