Cable TV și High Speed Internet caută o persoană care să urmărească filme de groază în noaptea de Halloween pentru o mie de dolari.

Candidatul selectat este obligat să se uite la filme de groază la alegere, timp de 24 de ore și să transmită live-tweet pe tot parcursul maratonului de filme horror.

Pagina de descriere a concursului spune:

Vrem un auto-starter, pentru că tu vei decide ce să urmărești. De asemenea, 24 de ore reprezintă doar 1.440 de minute, iar majoritatea filmelor au doar 90-120 de minute. Este vorba doar de 12-16 filme. Așadar, împătimiții de filme horror care vor să facă un maraton de astfel de filme vor avea acum ocazia să-și descarce colecția preferată și să facă bani din binging.

Pentru a trece peste această noapte, candidatul va primi bomboane de Halloween și un card cadou Starbucks de 50 de dolari pentru băuturile cu cofeină.

Pentru cei interesați, există câteva calificări de bază pentru aplicat. Astfel, site-ul citează: “Candidatul care vrea adrenalină o noapte întreagă și poate să stea treaz toată noaptea trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani”.

După îndeplinirea acestor caracteristici de bază, fanii de horror care depun candidatura trebuie să trimită, de asemenea, o înregistrare de o sută de cuvinte care să explice de ce ar fi candidatul perfect pentru acest task.

Halloween vine anul acesta cu un fenomen spectaculos: Luna Albastră

Și dacă nu era deja destul de înfricoșător, anul acesta, de Halloween, va avea loc un eveniment de-a dreptul spectaculos. Luna ne va oferi un fenomen spectaculos în noaptea de Halloween, cu o Lună Albastră care va fi vizibilă în toate zonele globului.

Vecinul nostru lunar nu va străluci literalmente în albastru, dar numele este dat deoarece este a doua Lună plină care apare în aceeași lună – prima are loc pe 1 octombrie.

Afișarea cosmică are loc de șapte ori la fiecare 19 ani, ceea ce înseamnă că lumea nu va vedea acest fenomen de pe 31 octombrie până în 2039. Ceea ce face acest eveniment și mai rar este că va fi văzut în toate părțile lumii pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial.

Similar Posts